Lowlandstrail.com website in english Lowlandstrail - wie zijn wij? Lowlandstrail - onze honden Lowlandstrail - nieuws en wetenswaardigheden in ons blog! Lowlandstrail - veel foto's! Lowlandstrail - links Lowlandstrail - hoe kun je ons bereiken?

Lowlandstrail is sponsored by
The Great races

Skogen's Ruby x Takk

Op 17 juni 2009 heeft Ruby (Ruby heeft 2 x Iditarod (05/07) Team Norway, 1 x Finnmarksl°pet (FL-1000) (06), 4 x Femundl°pet (F-600) en 1 x AmundsenRace (09) gelopen) 9 gezonde pups gekregen: 5 teefjes en 4 reutjes. Onze geweldige Takk van Roger Dahl (AmundsenRace (09)) is de vader. Wij hebben goede hoop dat ze met de juiste training net zulke geweldige (lange afstands-)lopers zullen worden als hun (voor)ouders. Aan hun afstamming zal het in elk geval niet liggen.

Negen pups is echter wat veel teamversterking in een keer, dus wij zullen ze niet allemaal behouden. Er zijn op dit moment nog enkele pups beschikbaar voor mensen die ook met redelijke overgave de sledehondensport beoefenen, zodat we er zeker van kunnen zijn dat onze pups, wanneer ze eenmaal grote sterke volwassen atleten zijn, kunnen doen wat ze het liefste willen: rennen en werken, onderdeel zijn van een team... Als u interesse heeft, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

De pups in beeld: klik op een van onderstaande foto's om de diashow te starten. Vervolgens kun je door de presentatie navigeren door rechts (volgende foto) of links (vorige foto) op de getoonde foto te klikken.

Net geboren


1 week oud
2 weken oud: 30+ graden!


3 weken oud

4 weken oud

5 weken oud
6 weken oud
7 weken oud