Sharon Sven Edmond Mascha Luna
Lowlandstrail.com website in english Lowlandstrail - wie zijn wij? Lowlandstrail - onze honden Lowlandstrail - nieuws en wetenswaardigheden in ons blog! Lowlandstrail -  foto's! Lowlandstrail - links Lowlandstrail - hoe kun je ons bereiken?

Lowlandstrail is sponsored by
The Great races

'Nederbelgen'

Wij zijn Edmond Schoemacher () en Mascha Verweij (); beide Nederlanders, maar sinds mei 2001 wonen wij met veel plezier in BelgiŽ; eerst enkele jaren in Vosselaar en sinds de zomer van 2004 heerlijk rustig net buiten het kleine dorpje Poederlee (Lille).

Sharon, Sven en Luna

Edmond heeft twee kinderen uit zijn eerdere huwelijk, Sharon van en Sven van , die bij hun moeder in Nederland wonen. Samen hebben we eind 2005 nog een dochter gekregen: Luna (). Door de week zijn we dus met z'n drieŽn, en in de weekeinden en vakanties vaak gezellig met z'n vijven!

Onze Alaskans

Vrijwel al onze vrije tijd brengen wij door met de training en verzorging van onze fantastische Alaskan Huskies, waarbij wij ons wat de sledehondensport betreft richten op de langere afstanden (vanaf ca. 70 tot 140 kilometer per etappe). Ultiem gevoel: niemand te horen of te zien, alleen jij en je slee en je team die urenlang gestaag voortgaan in de witte betoverende natuur ergens in Scandinavie...